Νέο στοιχείο σοκ για την οικονομία των ΗΠΑ

Περίπου 1.640.000 Αμερικανοί πολίτες υποβάλλουν αίτηση για ανεργία για την εβδομάδα που έληξε στις 21 Μαρτίου 2020!

Γιώργος Αδαλής

Το προηγούμενο ιστορικό ρεκόρ στις ΗΠΑ, ήταν 695.000 αιτήσεις που κατατέθηκαν την εβδομάδα που έληξε στις 2 Οκτωβρίου του 1982.

Το δεύτερο κατά σειρά ρεκόρ ήταν το 2008, η εβδομάδα κατά την κρίση της Lehman Brothers.

Πρόκειται για την χειρότερη εβδομάδα σε αύξηση ανέργων στις ΗΠΑ και μάλιστα με διπλάσια εώς και τριπλάσια νούμερα από τις αμέσως χειρότερες!

Και αυτά αποτελούν τις εκτιμήσεις του Υπουργείου Εργασίας των ΗΠΑ. Κάποιοι άλλοι μιλούν για χειρότερα νούμερα!

Κατά τα άλλα, κάποιοι φωστήρες εξακολουθούν ακόμα και σήμερα εδώ στην Ελλάδα, να ομιλούν για ... "φυσιολογική χρηματιστηριακή διόρθωση" των δεικτών της Αγοράς!

Ο Πανικός και ο Φόβος διασκορπίζεται με την χρήση του Κορωνοιού! Και ο ιός εργαλειοποιείται ως μέσο διάλυσης οικονομιών σε έναν ανηλεή εμπορικό πόλεμο! Η ζημιά έγινε ήδη προ διμήνου κυρίως από την υπερπροβολή και τον φόβο του θανάτου! Το να κρύβουν τώρα τις συνέπειες που οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι προκάλεσαν, είναι εξόχως προκλητικό!!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail