Και πάλι στάζει μέλι ο LNA για την Ελλάδα μιλώντας για νέες φιλίες που γράφουν ιστορία στην περιοχή

Freepen.gr - Σε αντίθεση με τη γενικότερη ατμόσφαιρα περί μη ενός ουσιαστικού αποτελέσματος στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός συνεχίζει τις πανηγυρικές αναρτήσεις του για του ημι-επίσημου λογαριασμού του στο Twitter:

«Βλέπουμε μια μεγάλη μετατόπιση της διπλωματικής επιρροής στην όμορφη αλλά ταραγμένη γειτονιά μας. Καθώς μερικοί απομονώνονται και δαιμονούνται για τα εγκλήματά τους.
Άλλοι αυξάνονται γράφοντας ιστορία με νέες φιλίες που θέτουν την περιοχή σε μια νέα εποχή ειρήνης και συνεργασίας»

Ενδιαφέρον έχει η ελληνική παρουσία στην πλειοψηφία των εικόνων. Το τι μπορούν να γνωρίζουν στο στρατόπεδο Χαφτάρ, για να είναι τόσο αισιόδοξοι, είναι κάτι που απομένει να φανεί στην πράξη. Σε κάθε όμως περίπτωση οι άνθρωποι της Βεγγάζης έτυχαν θερμής υποδοχής στην Ελλάδα και δεν αναγκάστηκαν να σηκωθούν να φύγουν όπως συνέβη στη Μόσχα καταγγέλλοντας πως δοκιμάστηκε να τους φέρουν προ τετελεσμένων και αποφασισμένων.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ζούμε σε "ενδιαφέροντες καιρούς".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail