Η Τουρκία κάνει πλάκα σε όλη τη Δύση στη Λιβύη: Σπάει το εμπάργκο και γελοιοποιεί τους πάντες

Freepen.gr - Οι φωτογραφίες και οι δηλώσεις τόσο μέσω του επίσημου λογαριασμού του εκπροσώπου του Λιβυκού Εθνικού Στρατού [LNA], στρατηγού Μισμάρι, όσο και του ημι-επίσημου λογαριασμού είναι χαρακτηριστικές. Πρώτοι χθες στη χώρα παρουσιάσαμε στη Freepen.gr τις φωτογραφίες και τις καταγγελίες για την παρουσία και δράση των τουρκικών φρεγατών στα ανοικτά της Τρίπολης.

Αργότερα ήρθαν και οι σχετικές επιβεβαιώσεις. Φορτία γεμάτα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό για τις ισλαμιστικές ένοπλες ομάδες της Τρίπολης κι ενώ προχθές αφίχθη για άλλη μια φορά το γνωστό αεροπλάνο της μολδαβικής Aerotranscargo.

Η Τουρκία και ο Ταγίπ Ερντογάν κάνουν πλάκα σε όλη τη Δύση. Γελοιοποιούν τους ηγέτες της Δύσης και της Διάσκεψης του Βερολίνου. Σήμερα διαβάσαμε ότι το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ...τσάκωσε την τουρκική φρεγάτα που συνόδευε πλοίο γεμάτο όπλα. Και λοιπόν; Τα όπλα έφτασαν στον προορισμό τους.

Ελλάδα κι Αίγυπτος παρακολουθούν το μοιραίο...








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail