Πλωτά ξενοδοχεία στη Σάμο τα αρματαγωγά και συνεπώς ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστα για την άμυνα της χώρας

Στο λιμάνι του Μαλαγαρίου στη Σάμο προσέγγισαν 2 αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό την επί ημερών παραμονή τους για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών ενόψει έντονων καιρικών συνθηκών, όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος του νησιού, Ιωάννης Νέγρης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του, δεν υπάρχει καμία εντολή για μετακίνηση αριθμού προσφύγων και μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα παρά μόνο για προσωρινή φιλοξενία μέχρι την υποχώρηση των ακραίων καιρικών φαινομένων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Τα αρματαγωγά τα οποία συντηρούνται με τις θυσίες του ελληνικού λαού για την άμυνα της χώρας, σε ρόλο πλωτών ξενοδοχείων και συνεπώς εντελώς άχρηστα για το σκοπό για τον οποία αποκτήθηκαν και βρίσκονται στον στόλο.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail