Πάτησε γκάζι ο Χαφτάρ: "Κατέβασε" τουρκικό drone σαν παπάκι [βίντεο], τίναξε άλλο ένα πριν σηκωθεί και προχωρά!

Freepen.gr - Πάτησε γκάζι ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ και ο Εθνικός Λιβυκός Στρατός (LNA) όσον αφορά την απελευθέρωση της Τρίπολης, όπου το θετικό σύμφωνα με τον αρχηγό του Ναυτικού και όσα δήλωσε στα Παραπολιτικά FM είναι πως δε συναντά αντίσταση από τους κατοίκους οι οποίοι είναι στο πλευρό του.

Ο LNA ελέγχει πλέον πλήρως την περιοχή al-Saadiya στα περίχωρα της Τρίπολης και βαζίδει προς το al-Kraimiya. Επίσης οι αεροπορικές δυνάμεις εξαπέλυσαν την Παρασκευή αρκετές επιδρομές στην Αεροπορική Ακαδημία της Μισουράτα όπου μάλιστα κατέστρεψαν ένα τουρκικό drone λίγο πριν απογειωθεί.

Επίσης ένα ακόμη τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατερρίφθη πάνω από την περιοχή Ain Zara στην Τρίπολη καθώς πέρασε στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.



Επίσης ο στρατός έπιασε τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα των δυνάμεων της Τρίπολης. Επιπλέον μεταδίδεται ότι ένα μισθωμένο αεροσκάφος για λογαριασμό της Τουρκίας που μετέφερε όπλα βομβαρδίστηκε στο έδαφος από τα αεροπλάνα του Χαφτάρ, τα οποία συνεχίζουν τις επιθέσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail