Μπροστά σε μία σοβαρή απειλή η Ελλάδα φαίνεται εντελώς αδύναμη κι ο ελληνικός λαός σάπιος

geralt / pixabay
Μπροστά σε μία σοβαρή απειλή η Ελλάδα φαίνεται εντελώς αδύναμη και ο ελληνικός λαός εντελώς σάπιος. Τρέμει ο Έλληνας μην βρεθεί μπλεγμένος σε καμία σύρραξη και χαλάσει η βολή του - δεν είμαστε τώρα για αυτά, ας πάρουν οι Τούρκοι ό,τι θέλουν και να μας αφήσουν στην ησυχία μας, σκέφτονται πολλοί.

Ελένη Παπαδοπούλου
Στην καλλιέργεια αυτής της σάπιας νοοτροπίας συμμετείχε και εξακολουθεί να συμμετέχει ένα σύστημα σάπιων, δήθεν διανοούμενων, δήθεν γραμματιζούμενων και δήθεν πνευματικών ανθρώπων. Αυτοί οι τύποι μέσα από διάφορα ιδρύματα και ομάδες επιρροής, επέβαλαν στο δημόσιο λόγο την σάπια νοοτροπία τους, η οποία μέσα από την προπαγάνδα και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, της ιστορίας και των αξιών της ελληνικής κοινωνίας δημιούργησαν τον Νεοέλληνα της αραχτής, της αρπαχτής και της φυγοπονίας.

Η κατάσταση της χώρας και του λαού έχει υπεύθυνους με ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Εχει αρχίσει το απόστημα να σπάει ωστόσο και η σαπίλα αποκαλύπτεται σιγά σιγά. Ολοι αυτοί που τόσα χρόνια είναι κράτος εν κράτει σε αυτή την χώρα, think tanks, ιδρύματα, φορείς, ΜΚΟ, ΜΜΕ, καλά θα κάνουν να το κλείσουν το μαγαζί. Δεν πουλάει τόσο πια.

Η κρίση με την Τουρκία φέρνει αναπόφευκτα αλλαγές. Και δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο ευχάριστες για αυτούς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail