Ο Ερντογάν ζητά να μας καταπιεί, οι Ελληνες πάνε για διακοπές και ψώνια στην Αδριανούπολη

Θα είμαστε άξιοι της τύχης, αν και εφόσον συμβεί το μοιραίο καθώς δίνουμε μόνοι μας τα χρήματα στους Τούρκους για τη σφαίρα που θα έχει γραμμένο επάνω το δικό μας όνομα. «Χριστουγεννιάτικες διακοπές» στην περιοχή της Αδριανούπολης [Edirne] είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του CNN Turk.

Στρατής Μαζίδης

Έλληνες και Βούλγαροι προσέρχονται στην Αδριανούπολη για τις "Χριστουγεννιάτικες διακοπές". Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αδριανούπολης, Recep Zipkinkurt, είπε σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, πως η πόλη είναι έτοιμη να διασκεδάσει τους καλεσμένους για τις διακοπές των Χριστουγέννων.  

Το ποσοστό πληρότητας των ξενοδοχείων έχει αυξηθεί. Οι χώροι διασκέδασης και τα εστιατόρια βλέπουν αύξηση της πελατείας των κρατήσεων εν όψει των Χριστουγέννων [το άρθρο βγήκε την παραμονή] και της Πρωτοχρονιάς ενώ δεν υπάρχει κενή θέση στα ξενοδοχεία, συμπλήρωσε ο Zipkinkurt συμπληρώνοντας ότι περιμένουν περίπου 12-13 χιλιάδες ξένους τουρίστες λόγω των Χριστουγέννων.

Επίσης ο πρόεδρος της αγορά του Αλή Πασά,  Yilmaz Sanis δήλωσε χαμογελώντας: "Τα Χριστούγεννα είναι σημαντικά για τους Χριστιανούς. Ο αριθμός τουριστών στην Αδριανούπολη από Ελλάδα και Βουλγαρία είναι υψηλός".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail