Ο Χαφτάρ μετέφερε μαχητικά αεροσκάφη στα δυτικά: Ετοιμάζει μεγάλη επίθεση στην Τρίπολη


Freepen.gr - Ο διοικητής της ηθικής καθοδήγησης [Moral Guidance] του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), ταξίαρχος Khaled al-Mahjoub, δήλωσε ότι η μεταφορά μαχητικών αεροσκαφών του LNA στη δυτική περιοχή αποσκοπεί στην αύξηση της ορμής των επιθέσεων κατά των ένοπλων ομάδων που συμμάχησαν με την κυβέρνηση της Τρίπολης (GNA).

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Emiratati al-Ittihad, ο al-Mahjoub επιβεβαίωσε ότι η κακή μεταχείριση που υπέστη ο στρατηγός Amer Al-Jugim, ο οποίος είχε αιχμαλωτιστεί στο al-Zawiya δυτικά της Τρίπολης, αφού το αεροπλάνο του συνετρίβη χθες κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών αποστολών, επιτάχυνε τη διαδικασία μιας αποφασιστικής επιχείρησης για την απελευθέρωση της Τρίπολης από τους μαχητές.

Όλες οι αεροπορικές βάσεις του LNA τέθηκαν την Κυριακή σε κατάσταση επιφυλακής για την προετοιμασία μιας τεράστιας αεροπορικής επιχείρησης που αναμένεται σε όλους τους άξονες μάχης στην Τρίπολη εναντίον των ένοπλων ομάδων της GNA.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail