Διασυρμός χωρίς τέλος για την Τουρκία: Οσονούπω περικυκλώνεται και τρίτο φυλάκιο στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (ΣΣΣ) βρίσκεται στα πρόθυρα να περικυκλώσει μια άλλη τουρκική θέση παρατήρησης στην επαρχία του Idlib αφού σημείωσε νέα πρόοδο στην προώθησή του προς το Ma’arat Al-Nu’man.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις από το μέτωπο του Idlib, ο Συριακός Αραβικός Στρατός προσεγγίζει γρήγορα την τουρκική παρατηρητική θέση που βρίσκεται κοντά στην πόλη Ma'ar Hattat. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγα 24ωρα περικύκλωσε το παρατηρητήριο στο Al-Sarman ενώ παλαιότερα κατά την απελευθέρωση του Khan Sheikhoun, είχε κυκλώσει κι εκείνο του Morek, όπου στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τη ρωσική στρατονομία.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός προχωράει επίσης κατά μήκος της εθνικής οδού Idlib-Hama, καθώς προσπαθεί να ασφαλίσει ολόκληρο το δρόμο μεταξύ των πόλεων Khan Sheikhoun και Ma’arat Al-Nu’man.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail