Το πρώτο βίντεο των Βασιβαζούκων του Ερντογάν που αλαλάζουν στους δρόμους της Τρίπολης

Freepen.gr - Οι πρόθυμοι αναλώσιμοι του Ταγίπ Ερντογάν, οι σύγχρονοι βασιβαζούκοι του νεο-οθωμανικού αναθεωρητισμού άρχισαν να αναπτύσσονται στην Τρίπολη της Λιβύης. Το κατά πόσο η παρουσία τους θα πετύχει να αλλάξει τις ισορροπίες απομένει να φάνει. Το κλείδι θα είναι αφενός να μπλοκαριστεί με κάποιον τρόπο η αποστολή περισσότερων και αφετέρου ποια θα είναι η αντίδραση των υποστηρικτών του στρατάρχη Χαφτάρ.

Τα πρώτο βίντεο από τους ισλαμιστές του FSA και νυν SNA της Συρίας, που πλέον μετακόμισαν στη Λιβύη κι αλαλάζουν "αλλάχ ακμπάρ" στους δρόμους της Τρίπολης.





Η κυβέρνηση της Τρίπολης και μια κάποια Συριακή Ενδιάμεση Κυβέρνηση...διαψεύδουν την παρουσία μαχητών του SNA στη Λιβύη. Το ερώτημα είναι, ποιος τους πιστεύει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail