Μετασχηματισμό του ΝΑΤΟ και πλήρη στήριξη θα ζητήσει ο Ερντογάν!

Freepen.gr - Πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε την άνευ όρων υποστήριξη της συμμαχίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, σημειώνει το πρακτορείο Ανατολή.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Esenboga της Άγκυρας πριν από την αναχώρησή του για τη σύνοδο των ηγετών του ΝΑΤΟ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Ερντογάν δήλωσε ότι τα κράτη μέλη θα πρέπει να εργαστούν για την ενίσχυση του ΝΑΤΟ ενάντια στις κοινές απειλές αντί να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

"Η μεταρρύθμιση στο ΝΑΤΟ σύμφωνα με τις σημερινές απειλές είναι αναπόφευκτη", δήλωσε ο Ερντογάν που ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία είναι η μόνη χώρα [!] που πολεμά εναντίον της τρομοκρατικής ομάδας Daesh / ISIS και τη νίκησε στη Συρία!

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Τουρκία δεν έχει λάβει τη στήριξη που ανέμενε από το ΝΑΤΟ τα τελευταία χρόνια, δήλωσε τη Δευτέρα ο διευθυντής επικοινωνιών της χώρας. Fahrettin Altun στο Twitter
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail