Ανήλικοι αιτούντες άσυλο στη Γερμανία κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό τη νύχτα του Halloween

ResoneTIC / pixabay
Freepen.gr - Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε αρκετούς άνδρες «αιτούντες άσυλο» που είναι ύποπτοι ότι βίασαν ομαδικά ένα 14χρονο κορίτσι στην πόλη του Ουλμ τη νύχτα του Halloween. Οι πέντε άνδρες, ηλικίας μεταξύ 14 και 26 ετών, έχουν χαρακτηριστεί ως «αιτούντες άσυλο», αλλά οι γερμανικές αρχές έχουν αποκρύψει την εθνικότητά τους από το κοινό διότι θεωρούν ότι οι πληροφορίες είναι «μη σχετικές με τη διαδικασία», σύμφωνα με τη γερμανική Bild.

Το κορίτσι ήταν έξω με φίλους να γιορτάσουν το Halloween όταν έτρεξε στην ομάδα των υπόπτων, με έναν από τους οποίους είχε συναντηθεί προηγουμένως. Λίγο αργότερα, η ομάδα των μεταναστών έπεισε το κορίτσι να τους ακολουθήσει πίσω σε ένα σπίτι όπου αργότερα θα τη βιάζαν.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, όπως αναφέρει το presseportal.de, το κορίτσι οδηγήθηκε στο σπίτι ενός εκ των υπόπτων, βιάστηκε στη συνέχεια και περιέγραψε αργότερα στους γονείς της τι συνέβη, αναφέρει η αστυνομία.

Την περασμένη Παρασκευή, αφού εντοπίστηκαν και οι πέντε ύποπτοι, η αστυνομία διαθέτοντας εντάλματα έρευνας σε τέσσερα διαμερίσματα στη Στουτγάρδη, στο Filstalgemeinde και στην Illertalgemeinde. Οι ύποπτοι, ηλικίας 15, 16 και 26, συνελήφθησαν. Δύο ακόμα, ηλικίας 14 και 16 ετών, παραμένουν ελεύθεροι, λένε οι αστυνομικοί.

Η αστυνομία στη γειτονική πόλη Neu-Ulm διερευνά επίσης έναν άλλο ομαδικό βιασμό που συνέβη την ίδια νύχτα, σύμφωνα με την Südwest Presse, τοπική γερμανική ημερήσια εφημερίδα.

Σύμφωνα με αναφορές, οι δύο ύποπτοι, ένας περιγράφηκε ως «ξένος», προσπάθησαν να βιάσουν μια γυναίκα ηλικίας 26 ετών, που ευτυχώς κατάφερε να τους αποφύγει και να φωνάξει για βοήθεια πριν συμβεί κάτι τρομερό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail