Η Τουρκία έτοιμη να στείλει πίσω στην Ευρώπη όλους τους τρομοκράτες της Daesh

ΑΑ
Freepen.gr - Η Τουρκία δεν είναι ξενοδοχείο για τους τρομοκράτες κάποιας χώρας και θα στείλει όλα τα κράτη μέλη της Daesh πίσω στις χώρες καταγωγής τους, δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σόυλου, καθώς οι ευρωπαϊκές χώρες εξακολουθούν να αρνούνται να επαναπατρίσουν υπηκόους τους που πολέμησαν στις τάξεις του ISIS.

"Οι χώρες δεν μπορούν απλώς να ανακαλέσουν την ιθαγένεια τέτοιων πρώην τρομοκρατών και να περιμένουν από την Τουρκία να τους φροντίσει. Αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς και είναι επίσης ανεύθυνο", δήλωσε ο Σόυλου στους δημοσιογράφους.

Σημείωσε ότι η Ολλανδία δεν ήταν η μόνη χώρα που ανακάλεσε την ιθαγένεια των μαχητών της Daesh, υπενθυμίζοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλοι ακολούθησαν παρόμοια μονοπάτια για να αποφύγουν την ανάληψη της ευθύνης.

Οι παρατηρήσεις του Σόυλου ήρθαν με την άρνηση της Ολλανδίας σε δύο Ολλανδές υπηκόους να επιστρέψουν στη χώρα μετά από επίσκεψή τους στην ολλανδική πρεσβεία στην Άγκυρα. Το ερώτημα είναι το ΠΩΣ θα τους στείλει. Μέσω Ελλάδας;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail