Οι Ελληνες επιβραβεύουν την αντικατάστασή τους: 42,9% και 18 μονάδες διαφορά για τη ΝΔ σε δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για το «Πρώτο Θέμα» αποτυπώνει το άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ είναι στο 42,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 24,8%, το ΚΙΝΑΛ στο 6%, το ΚΚΕ στο 5,4%, ενώ η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 βρίσκονται στο 3,1%.

Διαβάζουμε επίσης ότι το 68,2% δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «καλύτερος πρωθυπουργός από ό, τι περιμέναμε». Προφανώς μια έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ είναι ικανή να υπερκεράσει τα όσα δραματικά εξακολουθούμε να ζούμε και για τα οποία καταψηφίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας που σε λίγο θα φαντάζει Κολοκοτρώνης με όσα γίνονται.

Η ανοχή στην τουρκική προκλητικότητα, η αντικατάσταση του πληθυσμού, η συμφωνία των Πρεσπών είναι προφανώς τομείς όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «καλύτερος πρωθυπουργός από ό, τι περιμέναμε», αν βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail