Πάτησε πόδι στο Καμισλί η Μόσχα: Στρατιωτικά ελικόπτερα αναπτύσσονται στην αεροπορική βάση

Freepen.gr - Η Ρωσία άρχισε να δημιουργεί βάση ελικοπτέρων στη βορειοανατολική συριακή πόλη του Qamishli, μετέδωσε την Πέμπτη η τηλεόραση της Zvezda του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας. Η νέα βάση θα προστατευθεί από τα συστήματα πυραύλων εδάφους-αέρος Pantsir, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, και τρία ελικόπτερα έχουν ήδη αναπτυχθεί εκεί.

Οι μονάδες της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας που περιπολούν την περιοχή μαζί με τον τουρκικό στρατό θα έχουν τακτική αεροπορική υποστήριξη, δήλωσε το TASS.

Το πρακτορείο ανέφερε ότι τα ρωσικά ελικόπτερα πραγματοποιούν καθημερινά περιπολίες κατά μήκος καθορισμένων διαδρομών στη βορειοανατολική Συρία για την περασμένη εβδομάδα. Το έδαφος των αεροπορικών περιπολιών συνεχώς αυξάνεται και περιλαμβάνει την επαρχία Hasakah, η οποία συνορεύει με την Τουρκία και το Ιράκ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail