Τουρκάλα τόλμησε να μιλήσει για σπατάλες, κατέληξε στο τμήμα και ξημέρωσε στον εισαγγελέα

Freepen.gr - Μια γυναίκα 63 ετών στην Κωνσταντινούπολη τέθηκε υπό κράτηση αφού επέκρινε την κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) σε δημόσια αγορά στο Çatalca, σύμφωνα με πρώην βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Η γυναίκα, Dürdane Ö., καταγγέλθηκε στην αστυνομία από μια άλλη γυναίκα με την οποία είχαν έντονη διαφωνία μετά που κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΑΚΡ για σπατάλη δημόσιων πόρων,  ανακοίνωσε στο Twitter την Πέμπτη το βράδυ ο πρώην βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) και δημοσιογράφος, Barış Yarkadaş.

Η γυναίκα πέρασε τη νύχτα σε ένα αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στάλθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα για ανάκριση, είπε ο Yarkadaş.

Η Dürdane Ö. ανέφερε στη γυναίκα που την κατήγγειλε ότι εξακολουθούν να συνεχίζουν να ψηφίζουν για το ΑΚΡ παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στη χώρα αγωνίζονται απέναντι στις οικονομικές δυσκολίες.

Κατά τα λοιπά η Ελλάδα όταν αναφέρεται στην Τουρκία επικαλείται το διεθνές δίκαιο και την ευρωπαϊκή προοπτική!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail