Μητσοτάκης και Τσίπρας εφαρμόζουν το χάος στην Ελλάδα…

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο νυν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι εκφραστές της παγκοσμιοποιημένης Σχολής του Χάους. Της πολιτικής του “βαθέως κράτους” των ΗΠΑ, των Μπους, Κλίντον και Ομπάμα, που επιζητούν τη διάλυση των κρατών που δεν ανήκουν στους G8!

Δυστυχώς για μας, ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν το κατάλαβε έγκαιρα και γι΄ αυτό φρόντισε να ισχυροποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας του και να τις εξοπλίσει με τα τελειότερα σύγχρονα πολεμικά μέσα και ακολούθως ξεκίνησε τους τσαμπουκάδες του στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Οι Τσίπρας – Μητσοτάκης δεν είναι ανόητοι να μην καταλαβαίνουν τι ακριβώς παίζεται στην περιοχή μας. Αλλά δυστυχώς είναι απόλυτα υποταγμένοι στο δόγμα του “βαθέως κράτους” των ΗΠΑ! Εφαρμόζοντας το πρόγραμμα ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας, που εξυπηρετεί τα σχέδια του Τούρκου Σουλτάνου.

Την ίδια στιγμή που η ελληνική Κοινωνία αρχίζει να αντιδρά! Θα φέρει αυτή η αντίδραση ανατροπή των σχεδίων των δυο τελευταίων Πρωθυπουργών; Ή θα “επιδιώξουν” τη δημιουργία χάους στην Ελλάδα; 

Παναγιώτης Αποστόλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail