Χαμός με Τζήμερο-Πρωτούλη στην Περιφέρεια: Βαριές εκφράσεις, καφές στο πουκάμισο και...φτύσιμο

Ο Θάνος Τζήμερος δημοσιοποίησε βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις του Γιάννη Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο. Το βίντεο δείχνει τον κ. Πρωτούλη της Λαϊκής Συσπείρωσης να φτύνει τον επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά ενώ πάνω στο συμβάν χύνεται και ο κάφες πάνω στον κ. Τζήμερο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος αναφέρθηκε με βαριές εκφράσεις κατά του Γιάννη Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο τελευταίος αντέδρασε έντονα αποκαλώντας τον πρώτο, εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες» και προκαλώντας τον να βγάλει το υλικό που κατέγραφε.

Η συνέχεια στο βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail