SDF: Η Τουρκία διεξάγει σφαγές ανυπεράσπιστων πολιτών


Μπροστά στα μάτια και τα αυτιά του κόσμου και με την παρουσία πολλών διεθνών μέσων ενημέρωσης, η Τουρκία και οι συμμαχικές της παρατάξεις συνεχίζουν να εκτελούν σφαγές πολιτών στη βόρεια και ανατολική Συρία και να ασκούν πόλεμο γενοκτονίας με κάθε έννοια της λέξης.

Στο πλαίσιο του συστηματικού του έργου για τον καθαρισμό της βόρειας και ανατολικής Συρίας του πληθυσμού της, ο τουρκικός στρατός εισβολής στόχευσε άμεσα μια συνοδεία πολιτών που είχαν πάει στην πόλη Ras al-Ain για να εκφράσουν την απόρριψη της τουρκικής εισβολής. Το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία και τον τραυματισμό δεκάδων πολιτών.

Η συνοδεία προς τον Ras al-Ain συνοδεύτηκε από πολλούς δημοσιογράφους και προστατεύτηκε από μέλη των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας. Ήταν άμεσα και βάναυσα στόχος που αντικατοπτρίζει αυτό που πραγματικά σχεδιάζει η Τουρκία και αποκαλύπτει τις πραγματικές της προθέσεις.

Αυτή η τρομερή σφαγή εναντίον του λαού μας στη βόρεια και ανατολική Συρία είναι ένα θανατηφόρο έγκλημα που διαπράχθηκε από την Τουρκία μπροστά στα μάτια του κόσμου, εκμηδενίζοντας όλες τις διεθνείς και ανθρωπιστικές αξίες και τους κανόνες. Ως εκ τούτου, καλούμε τη διεθνή κοινότητα να φέρει ευθύνη των σφαγών πολιτών από τα χέρια του τουρκικού στρατού και καλούμε όλες τις διεθνείς δυνάμεις να προωθήσουν και να σταματήσουν αυτή τη σφαγή εναντίον του λαού μας.

Γενική Διοίκηση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail