Τουρκάλα ακαδημαϊκός ορέγεται με νέο χάρτη Κύπρο, Κρήτη, νησιά, βόρεια Συρία και Ιράκ

Freepen.gr - Έχουν πάρει φόρα και δεν σταματούν τα...εκδοτήρια των νέων τουρκικών αναθεωρητικών χαρτών. Μετά τους χάρτες των υποστηρικτών του Τούρκου υπουργου Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ [με τις ευλογίες του φυσικά], η σκυτάλη περνά στην Nurhan Toğuç, τουρκάλα ακαδημαϊκό κι εθνικίστρια.



Όπως διαβάζουμε στη Haberler, η Nurhan Toğuç σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, έκανε MBA στο Brooklyn College στη Νέα Υόρκη και Ph.D. στο City University στην ίδια πόλη. Εργάστηκε για 15 χρόνια στο εξωτερικό σε σημαντικές θέσεις στον οικονομικό κλάδο.

Εκτός από τις σπουδές της στις διεθνείς χρηματαγορές και τις κεφαλαιαγορές, η Toğuç εργάστηκε ως ακαδημαϊκός και διδάσκει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το κολλέγιο Hunter CUNY, το Πανεπιστήμιο Yeditepe και το Πανεπιστήμιο Işık.

Σήμερα είναι μέλος στο Τμήμα Οικονομικών και Τραπεζών του Πανεπιστημίου Beykent. Έχει παρουσίες σε διεθνή συμπόσια, εργάστηκε ως Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Beykent. 

Το 2015 ήταν υποψήφια με το Εθνικιστικό Κίνημα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail