Πρωτοφανής κινητοποίηση: Η κοινωνία αποφασισμένη να σώσει τον Παναγιώτη-Ραφαήλ που καταδικάζει το κράτος

Freepen.gr - Το € 1.000.000,00 έφτασε το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής παρά το γεγονός ότι η οικογένεια βρίσκει εμπόδια κι από εκεί που δεν περίμενε, εκτός του ελληνικού κράτους. Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή της:

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που δίνεται στο μικρό μας μαχητή! Το ποσό έφτασε το 1000000€!!!! Αυτό είναι απάντηση σε κάποιους από τους οποιους ζητήσαμε να κάνουμε τηλεμαραθώνιους και μας αρνήθηκαν με τη δικαιολογία οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτεί αυτό το ποσό. Ο Παναγιώτης έχει σύμμαχο μόνο τον κόσμο και αυτό μας είναι αρκετό! Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι να επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο για την Αμερική!!

Ο μικρός έχει σύμμαχο τον κόσμο και αντίπαλο το σύστημα με το κράτος. Η κοινωνία όμως θα νικήσει και ο Παναγιώτης-Ραφαήλ θα μπορέσει να έχει το δικαίωμα στην ελπίδα.

Μια φορά πάντως κυβέρνηση, κράτος και ΜΜΕ προλαβαίνουν να αλλάξουν στάση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail