Ασύμμετρος και υβριδικός πόλεμος κατά της Ελλάδος κι ο Στεφανής εκτρέπεται από τα καθήκοντά του

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής διορίσθηκε ειδικός συντονιστής για τον συντονισμό των διάφορων υπηρεσιών που εμπλέκονται στη μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χωράς, προκείμενου να υπάρξει αποσυμφόρηση στα νησιά. Η χώρα αντιμετωπίζει με την Άγκυρα μια κρίσιμη κατάσταση, που επιβάλλει στις Ένοπλες Δυνάμεις να βρίσκονται στη μεγίστη δυνατή επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

πρέσβης ε.τ.

Ο αρμόδιος όμως γι' αυτό Υφυπουργός εκτρέπεται ουσιαστικά από τα καθήκοντα του και ασχολείται με τους παράνομους μετανάστες από κάθε γωνιά του πλανήτη που παρουσιάζονται όλοι συλλήβδην ως δήθεν πρόσφυγες. Θα έλεγε κανείς ότι αυτό δεν είναι νέο. Από χρόνια τώρα, ο Στράτος έχει επιστρατευθεί για την υποδοχή, την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση των παράνομων μεταναστών και συνεχώς νέα στρατόπεδα μετατρέπονται σε καταυλισμούς μεταναστών. Η κατάσταση αυτή, αντί να τερματισθεί σιγά σιγά, παίρνει όλοενα και νέες διαστάσεις που οδηγούν ολοφάνερα σε εποικισμό της χωράς. Παρουσιάζεται ως δήθεν λύση η μεταφορά των παράνομων μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα. Αυτή η πολιτική θα μπορούσε να έχει κάποιο νόημα, εάν αυτί που φεύγουν δε θα αντικαθίσταντο αμέσως από άλλους. Εάν δηλαδή έκλειναν και ελέγχονταν τα σύνορα.

Η ανάθεση τώρα του έργου αυτού στον Στράτο έχει ως στόχο να κάμψει τις αντιδράσεις που ήδη σημειώνονται σ' όλη τη χωρά κατά της δημιουργίας συνοικισμών παράνομων μεταναστών στις πόλεις και στους Δήμους των. χρησιμοποιώντας γι' αυτό και κάθε ανενεργό στρατόπεδο.

Ο Επίτιμος Αρχηγός κ. Γκίνης, μιλώντας με πνεύμα εθνικής ευθύνης, είπε σαφώς σε τι συνιστάται αυτή η ασταμάτητη και ποδηγετούμενη από τον Ερντογάν και άλλες δυνάμεις, πλημμυρίδα παράνομων μεταναστών. Είναι ασύμμετρος και υβριδικός πόλεμος κατά της Ελλάδος. Η Κυβέρνηση πρέπει ν' αντιληφθεί ότι δεν αρκεί οποιδηποτε διαχείριση του προβλήματος, την στιγμή που όλοι οι άλλοι έχουν κλείσει τα σύνορά τους. Δε θέλουμε Ευρωπαϊκά χρήματα για τον εποικισμό της Ελλάδος.

Μονή λύση είναι το κλείσιμο των συνόρων, με αναστολή επ' αόριστον της ύποπτης Ευρωπαϊκής Οδηγίας για το άσυλο, πού γίνεται άλλοθι για πραγματική εισβολή και προσφέρει στην Άγκυρα ένα νέο όπλο εναντίον μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail