Θρίλερ με κοντέινερς κοκαΐνης που έφυγαν από τον Πειραιά για το Δυρράχιο

Freepen.gr - Η ελληνική αστυνομία ανακάλυψε πως δύο εμπορευματοκιβώτια για τα οποία υπάρχει υποψία ότι περιέχουν κοκαΐνη έχουν αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Δυρράχιο της Αλβανίας. Σε μια κοινή επιχείρηση, η ελληνική πλευρά ενημέρωσε την Αλβανία για τα δύο εμπορευματοκιβώτια για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι μεταφέρονται με ναρκωτικά πως εξήλθαν από τα τελωνεία και κατευθύνονται προς το Δυρράχιο.

Ζητήθηκε από τις αλβανικές αρχές να τα έχουν υπό έλεγχο αλλά να επιτρέπουν την πρόσβαση ελεύθερα ώστε να διακριβωθούν οι παραλήπτες του φορτίου, όπως αναφέρει η telegraf.al.

Σύμφωνα με το ελληνικό CNN, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 τα δύο εμπορευματοκιβώτια έφυγαν από το λιμάνι του Πειραία και έφτασαν στο Δυρράχιο στις 17 Σεπτεμβρίου. Για μια εβδομάδα παρακολουθούνταν από τις αλβανικές αρχές, όπου στις 20 Σεπτεμβρίου, μόλις τρεις ημέρες μετά την άφιξή τους στην Αλβανία, τρία άτομα πλησίασαν τα φορτία αλλά όταν συνειδητοποίησαν πως παρακολουθούνταν, επιχείρησαν να διαφύγουν.

Η ταυτοποίησή τους κατέστη δυνατή, ο ένας συνελήφθη και αναζητούνται οι άλλοι δύο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail