«Οι S-400 θα έρθουν στην Τουρκία στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου» - Σενάριο τοποθέτησης στην Κύπρο!

Freepen.gr - Η Τουρκία αναμένει την παράδοση των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400 το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Κυριακή.

"Συζητήσαμε το θέμα S-400 με τη Ρωσία. Πράγματι, το ζήτημα του S-400 έχει διευθετηθεί" σημειώνει ο φιλοκυβερνητικός ιστότοπος ειδήσεων Habertürk ότι δήλωσε ο Ερντογάν λέει στους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από το Τατζικιστάν, όπου συνάντησε και το Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Νομίζω ότι θα αρχίσουν να έρχονται [οι S-400] στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου", πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα σενάριο που μετέφερε στο twitter ο Ιρανός αναλυτής, Babak Taghvaee, σύμφωνα με το οποίο ο Ερντογάν θα προτείνει στον Τραμπ την προσωρινή εγκατάσταση των πυραύλων στα Κατεχόμενα της Κύπρου, κάτι που μάλλον δε θα πείσει τις ΗΠΑ ώστε να μην εκδιώξουν την Τουρκία από το πρόγραμμα των F-35.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail