Και πάλι υποψήφιος ο φέρελπις και γεμάτος...όρεξη για δουλειά, Κώστας Καραμανλής

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχα αναρωτηθεί αν ο π. πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα επιδιώξει για μια ακόμη βουλευτική θητεία να συντηρείται από τον ελληνικό λαό απολαμβάνοντας τις παχυλές αποδοχές και τα λοιπά διόλου ευκαταφρόνητα προνόμια.

Του Στρατή Μαζίδη

Η απορία μου λύθηκε. Ο άνθρωπος ο οποίος ξέχασε να μιλάει, και τη μία και μόνη φορά που το έκανε, φούντωσε το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα, θα είναι και στην επόμενη βουλή. Ο τόπος δεν πρέπει να στερηθεί τις φανταστικές (στη φαντασία μας δηλαδή) υπηρεσίες του. Ας μην ξεχνάμε πως αρκετοί συμπολίτες μας πιστεύουν ότι όντως υπήρξαν κάποιοι που θέλησαν να τον δολοφονήσουν.


Εδώ βλέπετε το "πλούσιο" κοινοβουλευτικό του έργο από το 2009 έως σήμερα.


Ο Κώστας Καραμανλής πέτυχε δύο καθαρές εκλογικές νίκες. Αντί να βγάλει στη φόρα τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ και να νοικοκυρέψει τον τόπο, προτίμησε να κοροϊδεύει εντός κι εκτός συνόρων με ήπιες προσαρμογές, να κωφεύει στις προειδοποιήσεις των Βρυξελλών για τον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας, να μοιράζει πρόωρες συντάξεις, διορισμούς κι επιδοτήσεις.

Επί των ημερών του έσπασαν κυριολεκτικά τα φρένα σε μια προβληματική κατάσταση. Δεν είχε ούτε την όρεξη, ούτε την ικανότητα να παλέψει. Όταν ζορίστηκε, αντί να κάνει έστω στο τέλος το καθήκον του, σηκώθηκε κι έφυγε απολαμβάνοντας τις χαρές της ζωής και την ποικιλία της ελληνικής κουζίνας.

Δυστυχώς δεν έχει το φιλότιμο να αποσυρθεί και να φύγει ζητώντας συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και ιδίως όσους τον ψήφισαν. Απεναντίας παραμένει εκεί. Ίσως κάνει όνειρα στο μυαλό του, ή να θέλει να βρίσκεται στα πράγματα όταν θα παρέλθει η εποχή Μητσοτάκη για να βοηθήσει τον εξάδερφό του.

Στην Ελλάδα όμως δεν έχει τίποτε πλέον να δώσει. Ούτε είχε και ποτέ όπως φάνηκε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail