Ρωσικό Su-30SM σε επικίνδυνο πέρασμα μπροστά από ένα MQ-9 Reaper των ΗΠΑ

Freepen.gr - Ένας λογαριασμός στο Instagram ανήρτησε βίντεο με τον ισχυριό ότι είναι Ρώσος πιλότος που έκανε ένα επικίνδυνο πέρασμα μπροστά από ένα αεροσκάφος MQ-9 Reaper των ΗΠΑ στους ουρανούς της Συρίας.

Το βίντεο φαίνεται να δείχνει ένα ρωσικό αεριωθούμενο αεροπλάνο (πιθανώς Su-30SM) κατά τη διάρκεια της πτήσης που στρέφεται μπροστά από το drone αεροπλάνο, αναφέρει το defence-blog.com.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το MQ-9 Reaper είναι ένα ένοπλο, πολλών αποστολών, μεσαίου υψόμετρου, μακράς διαρκείας αεροσκάφος με στροβιλοκινητήρα. το ρωσικό μαχητικό μπορεί να παράγει "jetwash" και να προκαλέσει αναταράξεις, γεγονός που ενέχει σοβαρό κίνδυνο για τα κοντινά αεροσκάφη και ειδικά για αεροσκάφη που λειτουργούν από απόσταση.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail