Σάλος στην Τουρκία: Iσραηλινά F-16 ισοπέδωσαν στη Γάζα το κτίριο που στεγαζόταν το πρακτορείο Anadolu!

Freepen.gr - Πριν από λίγο και εν μέσω της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης εκατέρωθεν Iσραηλινά F-16 επιτέθηκαν και κατέστρεψαν ένα κτίριο στη Γάζα όπου στεγαζόταν το τούρκικο κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Τούρκοι αξιωματούχοι καταδίκασαν το συμβάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε στο Γενικό Διευθυντή του πρακτορείου, Σενόλ Καζάντσι ευχόμενος ταχεία ανάρρωση.

«Η στόχευση του γραφείου @AnadoluAgency #Gaza είναι ένα νέο παράδειγμα της ανεξέλεγκτης επιθετικότητας του Ισραήλ», δήλωσε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και πρόσθεσε: «#Η ισραηλινή βία εναντίον αθώων ανθρώπων χωρίς διάκριση είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Εκείνοι που ενθαρρύνουν το Ισραήλ είναι επίσης ένοχοι»


Τα ισραηλινά μαχητικά, αναφέρει το anadolu, χτύπησαν το κτίριο με πέντε βλήματα ενώ προηγήθηκαν προειδοποιητικές βολές. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για νεκρούς ή τραυματίες. Το κτίριο πλέον που στέγαζε το πρακτορείο, δεν υπάρχει.



Διαβάστε επίσης > Αμάσητο κατάπιε το βομβαρδισμό του Anadolu στη Γάζα ο Ερντογάν με δήλωση που θύμισε Παυλόπουλο
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail