Ο Θεοχαρόπουλος έπρεπε να αναλάβει το υπερυπουργείο τουρισμού-μετανάστευσης! Άντε και πρωθυπουργός

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αυτός που ζητούσε κάποτε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, πλέον ορκίστηκε υπούργος τουρισμού. Λογικό όταν με το κόμμα-τσαντάκι του οποίου ηγείται, διότι κάτι τέτοιο είναι εδώ και αρκετά χρόνια η ΔΗΜΑΡ, το παίρνει μαζί του και πηγαίνει πότε από εδώ και πότε από εκεί. Τη μια στο ΠΑΣΟΚ να κάνουν τη ΔΗΣΥ, μετά με τη ΔΗΣΥ και το ΠΑΣΟΚ να κάνουν το ΚΙΝΑΛ, και τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Του Στρατή Μαζίδη

Όσο όμως κι αν μπορεί να διακρίνει τουριστικά στοιχεία κανείς στην πολιτική σταδιοδρομία του κ. Θεοχαρόπουλου, τουλάχιστον αυτό διέγνωσαν ΚΙΝΑΛ και ΝΔ, θα μπορούσε ίσως να αναλάβει και υπουργός μετανάστευσης αφού ο καημένος ο Θανάσης δεν μπορεί να στεριώσει σε ένα χώρο και αναγκάζεται να μεταναστεύει.

Αν θυμάμαι καλά, σε δηλώσεις του μετά την ψήφιση των Πρεσπών, απέκλειε συμφωνίες και συμπράξεις με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την άλλη ο Θανάσης είναι άντρας (και όχι άνδρας), και δε λέει όχι στις προκλήσεις, σαν αυτή του να γίνει υπουργός.

Το παράδοξο είναι ότι όλα αυτά τα πέτυχε με ένα κόμμα-σφραγίδα, του οποίου έγινε αρχηγός με 312 ψήφους, λιγότερους δηλαδή κι από όσους βλέπουμε καλεσμένους σε ένα γάμο. Για σκεφθείτε το. Να είσαι αρχηγός του τίποτε και με αυτό να μπαίνεις δωρεάν στη βουλή ως βουλευτής επικρατείας με επιχείρημα να μη χάσει η ΔΗΜΑΡ των 30.000 ψήφων τον Ιανουάριο του 2015 την κοινοβουλευτική της εκπροσώπηση.

Εδώ που έφτασε, άντε και πρωθυπουργός! Στην Ελλάδα ζούμε και όλα γίνονται! Ας είναι καλά και η κόρη του Γενηματά που τον έβαλε στη Βουλή, στην οποία βέβαια ούτε η ίδια θα έμπαινε κατά πάσα πιθανότητα αν είχε άλλο επώνυμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail