Κι όμως ο Μητσοτάκης φοβάται τον Τσίπρα ενώ ο Αλέξης θεωρεί πως τον έχει για πρωινό

φωτο nd.gr
Έχει καταρρεύσει το σύμπαν, η Μακεδονία βράζει, ο Παπαχελάς σκότωσε τον Τσίπρα με το ντοκιμαντέρ για το Μάτι αλλά ο Μητσοτάκης φοβάται να τον αντιμετωπίσει σε απευθείας τηλεοπτική συζήτηση. Με συγχωρείτε αλλά μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί αυτή η άρνηση Αποφεύγει δηλαδή να δώσει τη χαριστική βολή στον πολιτικά νεκρό.

Του Στρατή Μαζίδη

Αλλά για ποιον Μητσοτάκη μιλάμε; Βλέπετε να έχει ένα λόγο που να ξεσηκώνει; Με όλα όσα έχουν συμβεί από το 2015 ως σήμερα θα έπρεπε να μασάει σίδερα ή ακόμη καλύτερα, να ήταν ήδη πρωθυπουργός με εμφανώς ανώτερη επίδοση από τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν κάνει γκελ.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως ο Τσίπρας θεωρεί πως τον έχει. Τον χλευάζει. Πότε τον χαρακτηρίζει ως πρόβατο και πότε ως άτομο που δε συγκεντρώνει τηλεθέαση. Είμαστε από τις λίγες φωνές που λέγαμε ότι είναι πολύ δύσκολο να πάμε σε εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας. Ο πρωθυπουργός ποντάρει στην προβληματική μνήμη των Ελλήνων ψηφοφόρων. Αν η διαβλεπόμενη ήττα του στις ευρωεκλογές αποδειχθεί διαχειρίσιμη, τότε μετά θα τα δώσει κυριολεκτικά όλα μέχρι τον Οκτώβριο.

Αυτή είναι η στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα. Του Μητσοτάκη όμως ποια είναι; Πολύ φοβάμαι ότι έχει επιλέξει την τακτική του ώριμου φρούτου που είχε εισάγει ο Κώστας Καραμανλής. Αυτό όμως αποδεικνύει ότι βασίζεσαι στην ήττα του πολιτικού αντιπάλου και όχι τη δική σου δυναμική να νικήσεις. Επιπλέον, κι ειδικά στις μέρες μας, ενδέχεται να σαπίζεις, με την πολιτική πάντα έννοια, κι εσύ ταυτόχρονα ενώ περιμένεις να πέσει το φρούτο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail