Ντου σε τρία μέτωπα της Αστυνομίας και πήγαν περίπατο οι δουλειές με...φούντες

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν προχθές (15 Μαΐου 2019) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, 3 ημεδαποί ηλικίας 36, 38 και 41 ετών, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας των αστυνομικών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω άτομα μαζί με συνεργό τους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την εισαγωγή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 
http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019/17052019diakinhshnarkwtikwn.JPG
Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν τα παραπάνω άτομα και σε έρευνες που έγιναν τόσο σε οχήματα που χρησιμοποιούσαν, όσο και στις οικίες τους, εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 36χρονου, που χρησιμοποιούνταν ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 40 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 46 κιλών και 170 γραμμαρίων ,
  • 4 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 82 γραμμαρίων και
  • 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Σε έρευνες που ακολούθησαν σε όχημα που χρησιμοποιούσε ο 41χρονος και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 272,7 γραμμαρίων,
  • 3 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 26,4 γραμμαρίων,
  • δελτίο αστυνομικής ταυτότητας εμφανώς πλαστό,
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • υλικά συσκευασίας ναρκωτικών.
Επίσης στην κατοχή και στην οικία του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 3 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 63,8 γραμμαρίων,
  • ποσότητα κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων και
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Κατασχέθηκαν 2 οχήματα που χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, 5 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 41χρονου. 

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 48 κιλών και 446,7 γραμμαρίων, κοκαΐνης βάρους 26,4 γραμμαρίων και κατεργασμένης κάνναβης βάρους 1 κιλού και 145,8 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail