Σχέδιο απόσχισης της Κωνσταντινούπολης κι απόπειρα πραξικοπήματος καταγγέλλει τσιράκι του Ερντογάν

smuldur / pixabay
Freepen.gr - Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι αρχιμάστορας στα ευφάνταστα σενάρια και ο αρχισυντάκτης, Ιμπραήμ Καραγκιούλ, το τσιράκι που κάνει τις δουλειές. Σε άρθρο του στη φιλοκυβερνητική yenisafak.com κάνει λόγο για σχέδιο απόσχισης της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα σημειώνει ότι στις 31/3/2019 υπήρξε πρακτικά απόπειρα πραξικοπήματος από γκιουλενιστές και οπαδούς του ΡΚΚ οι οποίοι προετοιμάζονταν από μήνες και είχαν στόχο να αποκόψουν την Κωνσταντινούπολη από την Ανατολία. Ο επόμενος μάλιστα στόχος κατά τον συντάκτη είναι όλη η Τουρκία για τη συνέχεια.

Όσον για τον Ιμάμογλου, χαρακτηρίζεται ως πιόνι του σχεδίου. Ο Καραγκιούλ υποστηρίζει ότι διακυβεύτηκε η εθνική κυριαρχία της Τουρκίας και συμπληρώνει πως θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα διαφύγει στις ΗΠΑ αυτή τη φορά.

Αφού γράφει ένα ολόκληρο κατεβατό γεμάτο σενάρια και σκοτεινά σχέδια, τελικά καταλήγει ότι οι Τούρκοι ξαναπήραν την Πόλη και πως η Τουρκία δεν είναι μπανανία. Ο Καραγκιούλ πάντως μπορεί να είναι για δέσιμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail