Δες τι θα σου συμβεί εάν τρως ένα αβοκάντο την ημέρα για έναν μήνα

Τα τελευταία χρόνια –είναι περίπου τρία- τα αβοκάντο έχουν γίνει ένα από τα must συστατικά που μπορείς να δεις σε brunch, σε smoothies, αλλά και σε φαγητά. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται (είμαι ακόμη σοκαρισμένη) το αβοκάντο συγκαταλέγεται στα φρούτα, και είναι ένα από τα πιο υγιεινά και θρεπτικά που μπορείς να έχεις στη διατροφή σου.

Αναδημοσίευση από: queen.gr

Και αν μέχρι τώρα δεν το χρησιμοποιούσες σωστά, μάθε πως το αβοκάντο κάνει απίστευτα πράγματα στον οργανισμό σου και την υγεία σου, ακόμη και αν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα. Είναι πηγή βιταμίνης C και βιταμίνης E, και είναι γνωστό για την ανάμειξη του στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις παρακάτω, θα δεις τι ακριβώς θα σου συμβεί, εάν τρως ένα αβοκάντο την ημέρα για έναν μήνα.




Η κατανάλωση αβοκάντο μειώνει την κακή LDL χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια του αίματος και αυξάνει την καλή LDL χοληστερόλη.

Η κατανάλωση αβοκάντο μειώνει την κακή LDL χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια του αίματος και αυξάνει την καλή LDL χοληστερόλη.



Το αβοκάντο σου προσφέρει δροσερή αναπνοή. Έχει αντιβακτηριδιακά και αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή που σκοτώνουν τα στοματικά βακτήρια και διατηρούν την αναπνοή σου δροσερή.



Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που σε βοηθούν να χάσεις εκείνους τους περιττούς πόντους στην περιοχή της μέσης, των γλουτών κ.ο.κ. Οι φυτικές ίνες σε χορταίνουν αρκετά και σε κάνουν να χωνεύεις λίγο πιο αργά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail