Τούρμπο έκανε τους Κοσσοβάρους η Σέρβα πρωθυπουργός: "Οι Αλβανοί είναι άνθρωποι που κατέβηκαν από τα βουνά!"

Freepen.gr - Έξαλλοι είναι οι Αλβανοί του Κοσσόβου με την δήλωση της δήλωση της Πρωθυπουργού της Σερβίας Άνα Μπρνάβιτς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Βελιγράδι με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σερβία, καθώς μίλησε για τις πρόσφατες εξελίξεις στις σχέσεις με το Κοσσυφοπέδιο.

Η Μπρνάβιτς ανέφερε σε κάποια φάση χαρακτηριστικά "Βασικά έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που κατέβηκαν από τα βουνά, είναι το ίδιο αν υπάρχει πόλεμος ή όχι, και με ανησυχεί».

 Άμεση ήταν η αντίδραση του Κοσσοβάρου υπουργού Εξωτερικών Behgjet Pacolli δηλώνοντας μέσω Facebook ότι δε θα επιτρέψει την είσοδο της Μπρνάβιτς στο Κόσσοβο όσο είναι επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής. Χαρακτήρισε το σχόλιο της Μπρνάβιτς ως απαράδεκτο μιλώντας παράλληλα για υπερ-εθνικιστική ιδεολογία και θεσμοθετημένο ρατσισμό.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail