Κυρία Κατερίνα κι εγώ κουράζομαι πολύ, θα με πάρετε βόλτα με το κότερο;

Η κ. Παναγοπούλου αποκάλυψε ότι ήταν στο δικό της σκάφος που έκανε διακοπές ο "αριστερός όπως τον βλέπεις" πρωθυπουργός επειδή ο αείμνηστος σύζυγός της τον είδε κουρασμένο επειδή δούλευε πολύ.

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτή όμως δεν είναι η δουλειά όλων όσων ανέρχονται σε δημόσια αξιώματα με σηκωμένα τα μανίκια του πουκαμίσου; Και έπειτα όλοι κουραζόμαστε πολύ. Πάρα πολύ διότι εμείς δεν είμαστε πρωθυπουργοί ή βουλευτές να τρέχει ο παχυλός μισθός. 

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν και μάλιστα κανονικά, όχι τον κόσμο! Αυτούς θα τους πάρει στο κότερο η κ. Παναγοπούλου;

Όπως καταλαβαίνετε, ο Τσίπρας θα παραμείνει στην καρέκλα του μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι και να ειδοποιηθεί πως κατέφθασε ο διάδοχός του στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο άνθρωπος κάνει ζωάρα με πούρα, πριβέ εξέδρες σε ερημικές παραλίες στα κότερα. Το αστείο είναι πως υπάρχει κόσμος που τον θεωρεί αριστερό και άνθρωπό του.

Έχει λιγδώσει το εντεράκι του, όπως λέει ο σοφός τόσο αυτού όσο και της Περιστέρας που μετεξελίχθηκε σε Μπέτυ με το πέρασμα των χρόνων. Από τα φεστιβάλ της ΚΝΕ στις δεξιώσεις, τα πάρτι και την πολυτέλεια.

Όσο για μας τους κοινούς θνητούς θα υπάρξει άραγε ποτέ στιγμή χαλάρωσης σαν αυτές του πρωθυπουργού; Φυσικά. Πότε; Αργότερα, όταν θα 'ρθουν τα κότερα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail