Γερμανός παρουσιαστής του ZDF έκανε ηλίθια φάρσα ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Εσθονία και πως κινητοποιήθηκε το ΝΑΤΟ!

Freepen.gr - Μια ακατανόητη φάρσα έκανε ο Γερμανός παρουσιαστής της εκπομπής Heutejournal του ZDF, Claus Kleber ο οποίος στο ξεκίνημα της εκπομπής ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εισέρχονται στις Βαλτικές χώρες και συνέχισε:

"Μαζί με τους Ευρωπαίους και τους Γερμανούς συμμάχους, ο στρατός των Η.Π.Α. κινείται επί του παρόντος σε ξηρά, θάλασσα κι αέρα προς την Εσθονία για να απωθήσει τις ρωσικές δυνάμεις, οι οποίες εισέβαλαν για άλλη μια φορά, όπως στην Κριμαία" δήλωσε ο Claus Kleber.

Καθώς τα εκατομμύρια των θεατών πετάχτηκαν από την καρέκλα του, ο βετεράνος οικοδεσπότης τους είπε "gotcha!", δηλαδή "σας την έσκασα"!.

"Μην ανησυχείτε. Δεν είναι αλήθεια. Αυτό είναι απλώς ένα φανταστικό σενάριο - αλλά και ρεαλιστικό επίσης", δήλωσε ο Kleber.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη γερμανική δημοσιογραφία, ο Kleber εξήγησε ότι η φάρσα είχε σχεδιαστεί για να καταστήσει σαφές ότι ένας πόλεμος μπορεί να είναι επικείμενος, ότι είναι πιθανό να είναι μια έκπληξη και ότι η Γερμανία θα πρέπει να υπερασπιστεί ακόμη και τους μικρότερους συμμάχους της, συμπεριλαμβανομένων της Εσθονίας.

"Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι το ΝΑΤΟ φαίνεται πιο εύθραυστο σήμερα στα 70ά του γενέθλια παρά σε οποιαδήποτε εποχή της ιστορίας του. Κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε πρωτοφανής επιτυχία», δήλωσε ο Kleber.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail