Το μόνο εστιατόριο στο νέο αεροδρόμιο ανήκει σε συνεργάτες των παιδιών του Ερντογάν

AFP PHOTOS
Freepen.gr - Οι ιδιοκτήτες του μοναδικού εστιατορίου που λειτουργεί σήμερα στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι επιχειρηματικοί εταίροι των παιδιών του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοθέση ειδήσεων T24.

Η αποκάλυψη ήρθε στο φως από ένα χρήστη του Twitter που διαμαρτυρήθηκε για το εστιατόριο, που δημοσίευσε την απόδειξη για το γεύμα του, το οποίο κοστίζει TL100 ($ 17), και δήλωσε ότι ήταν πολύ ακριβό για τόσο κακή υπηρεσία, με το γεύμα να σερβίρεται σε πλαστικές πιάτα.

Το εστιατόριο, που ονομάζεται Çay Saati (ώρα τσαγιού), και είναι το μόνο που λειτουργεί επί του παρόντος στο χώρο του νέου αεροδρομίου ανήκει στους Mustafa Esenkal και Ali Bahadır Yeşil, οι οποίοι είναι επιχειρηματικοί εταίροι του Bilal Erdoğan και του Sümeyye Erdoğan σε ένα άλλο εστιατόριο, στο οποίο τα παιδιά του Ερντογάν έχουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού του εστιατορίου, περίπου 1 εκατομμύριο TL (178.000 δολάρια).

Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης έχει προκαλέσει ποολλές κριτικές από την αντιπολίτευση για ισχυρισμούς διαφθοράς που ασκήθηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail