Η διαφορά του αν κατέβαινε ο Γεωργούλης με τη ΝΔ αντί για το ΣΥΡΙΖΑ

O Αλέξης Γεωργούλης, γνωστός ηθοποιός, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, καίτοι μέχρι πρότινος συζήτουσε να κατέβει με την ΝΔ, από την οποία άλλωστε προέρχεται.

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο ιδεολογικό πρόβλημα. Μάλλον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αφού είμαστε στ'ην Ευρωζώνη και στο Ευρώ, η πολιτική είναι μία και δεδομένη απ έξω, και άλλη δεν μπορεί να υπάρξει, ασχέτως ποιό κόμμα κυβερνά και πως λεγεται και τι ρίζες έχει.

Η πολιτική λέγεται διαρκής λιτότητα, ήτοι προστασία της αξίας του Ευρώ, των Τραπεζων και των Μεγάλων Καιφαλαιούχων.

Ας γυρίσουμε στον κύριο Γεωργούλη. Τι αλλαζει ομως στον πολιτισμένο πολιτικό διάλογο.

Αν ο κύριος Γεωργούλης κατέβαινε με την ΝΔ θα ήταν Φασίστας Νεοφιλελεύθερος, ενώ τώρα που κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι Κομμουνιστής Νεοφιλελεύθερος. Αλλα κανείς δεν θέλει να ακούγεται το Νεοφιλελεύθερος. Προτιμούν να τους αποκαλούν κομμουνιστές ή φασίστες παρα νεοφιλελεύθερους.

Αν παραδεχτούν τι πράγματι με ζήλο υπηρετούν θα πρέπει να κάνουν Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και μετά όλα θα τελειώσουν.

Με άλλα λόγια το υβραιολόγιο αλλάζει και η χυδαιότητα...

Όλα τα άλλα παραμένουν σταθερά πρός μεγάλη ευχαρίστηση του Ντράγκι και των Γερμανών.

Τι μένει ομως πιο σταθερό απ όλα;

Η απληστία και αγενής φιλοδόξια των πολιτικών και το εύκολο παραμύθιασμα του Λαού που απο αγνωσία και φόβο πιστευει, αρνειται να σκεφτει, στόν τόπο που γέννησε την σκέψη.

Είμαστε σε θλιβερή κατάσταση!

Σπύρος Στάλιας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail