Έ όχι και τον Κυμπουρόπουλο ρε Παύλο

Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του κ. Κυμπουρόπουλου
Αποφεύγω να διαβάσω τις κατά καιρούς αναρτήσεις του αν. υπουργού υγείας κ. Πολάκη. Συνήθως ρίχνει λάδι στη φωτιά, την οποία κάποιες φορές κι ανάβει. Από την άλλη πάλι, ως γιατρός που είναι, μόνο καλά λόγια διαβάζω.

Του Στρατή Μαζίδη

Εν πάση περιπτώσει, ένας φίλος αναπαρήγαγε ένα σχόλιό του για τον κ. Κυμπουρόπουλο. Λέω, δεν μπορεί. Από ψεύτικο λογαριασμό θα είναι. Αλλά μάλλον δεν ήταν. Γράφει λοιπόν ο κ. Πολάκης: Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι ετςι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ). ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!

Δεν ξέρω αν στην ουσία του ισχυρισμού του έχει δίκιο ο κ. Πολάκης ή αν παρερμηνεύει τον κ. Κυμπουρόπουλο. Φοβάμαι όμως ότι πριν διατυπώσει το σχόλιό του, παρέβλεψε να συνυπολογίσει κάποια πράγματα:

Πρώτον ο Κυμπουρόπουλος δεν έμεινε στην καρέκλα επειδή πχ έκανε ένα μακροβούτι στα 20 μέτρα να βγάλει ένα ροφό όπως ο ίδιος έξω από το Σούνιο. Βασικά ο Κυμπουρόπουλος γεννήθηκε πάνω σε αυτήν την καρέκλα. Το σκέπτεται άραγε αυτός ο κ. Πολάκης που είναι και γιατρός; Ξέρεις τι είναι υπουργέ να μην έχεις τρέξει ποτέ; Να μην έχεις κλωτσήσει μια μπάλα; Να μην έχεις πάει ένα περίπατο ή μόνος σου στην τουαλέτα;

Δεύτερον ακόμη κι αν διεκδίκησε τις ίσες ευκαιρίες με τον τρόπο που υποδεικνύει ο κ. Πολάκης, η κατάστασή του είναι τέτοια που του επιβάλλει πολλαπλάσιες υποχρεώσεις για να μπορέσει να επιβιώσει. Ειδικά όταν θα μείνει κάποια στιγμή χωρίς τους γονείς του. Βασικά ας ασχοληθεί πρώτα ο υπουργός με όλους εκείνους τους κοπανατζήδες, τους περιττούς στα πρωτόκολα, τους υπό αέναους πειθαρχικούς ελέγχους και τους ημέτερους-υμέτερους.

Τρίτον, τους ανθρώπους μπορείς να τους προκαλείς όσο θέλεις. Προσοχή όμως. Μη τα βάζεις με το Θεό κ. Πολάκη διότι ώρες ώρες παρεμβαίνει και ρίχνει κάτι σφαλιάρες ξεγυρισμένες. 

Τουλάχιστον ο Κυμπουρόπουλος είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για όσους ψηφίζουν ΝΔ απέναντι σε υποψηφίους που μας αποκαλούν παιδιά Οθωμανών και τεχνητό έθνος όπως οι μακεντόνσκι.

Ας με συγχωρήσουν οι φίλοι αλλά με λυπούν αυτές οι αντιπαραθέσεις. Βέβαια η είδηση ίσως να μη βρίσκεται στο τι είπε ο κ. Πολάκης αλλά στην απήχηση του σχολίου του. Στο πόσοι το επιβράβευσαν ή ακόμη και το...αγάπησαν.

Εύχομαι σε όλους αυτούς να μη γνωρίσουν τι σημαίνει μπλέξιμο με γιατρούς και νοσοκομεία. Να μην ανέβουν τέτοιο Γολγοθά, μέρες που είναι. Όσο για τον κ. υπουργό ας σκεφτεί ότι η ζωή δεν είναι κάτι στατικό. Σε λίγο καιρό ίσως ξαναφορέσει την άσπρη μπλούζα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail