Θρίλερ στην έρημο της Παλμύρα - Εξαφανίστηκε κονβόι κατά τη διάρκεια της νύχτας

Freepen.gr - Για δεύτερη φορά αυτό το μήνα, ένα κονβόι του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) εξαφανίστηκε κατά μήκος της οδού Palmyra-Deir Ezzor. Σύμφωνα με μια αναφορά από την ανατολική Χομς, η Διοίκηση του Συριακού Αραβικού Στρατού στην Παλμύρα έχασε την επαφή με την ομάδα μετά την αναχώρησή της από την προαναφερθείσα πόλη.

Ο Συριακός Στρατός έστειλε ομάδα αναζήτησης για να μάθει τι συνέβη με το κονβόι. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να βρουν ίχνη των οχημάτων ή των στρατιωτών.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε σήμερα στο Al-Masdar ότι η ανώτατη διοίκηση του Συριακού Στρατού πιστεύει ότι το κονβόι έπεσε σε ενέδρα του ISIS.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει πραγματοποιήσει ένοπλες επιθέσεις στα συριακά στρατιωτικά οχήματα τους τελευταίους δύο μήνες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τη σύλληψη πολλών στρατιωτών.

Σε απάντηση στις ενέδρες αυτές, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας έστειλε ενισχύσεις σε αυτό το μέτωπο. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να καταστείλουν τις νυχτερινές επιθέσεις από τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους που πιστεύεται ότι κρύβονται στις σπηλιές της Badiya Al-Sham.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail