Οι "Ρώσοι Ιππότες" των αιθέρων σε ριψοκίνδυνους ελιγμούς

Freepen.gr - Στις 5 Απριλίου, οι "Ρώσοι Ιππότες" γιόρτασαν τα 28α γενέθλιά τους. Πρόκειται για μια μοναδική αεροπορική ομάδα που πραγματοποιεί ακροβατικά με τα βαρέα μαχητικά Su-30SM.

Το όνομα "Ρώσοι Ιππότες" δόθηκε από τους ίδιους τους πιλότους, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην πρώτη ομάδα. Για πρώτη φορά μετείχαν σε επίδειξη στο εξωτερικό στο Πόζναν της Πολωνίας, τεσσερισήμισι μήνες μετά τη δημιουργία της ομάδας.

Μεταξύ των χωρών όπου έχουν πραγματοποιήσει επίδειξη είναι η Μεγάλη Βρετανία, ο Καναδάς, η Σλοβακία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Μαλαισία, η Πολωνία, το Βέλγιο, το Τουρκμενιστάν, η Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Λευκορωσία, η Φινλανδία και το Μπαχρέιν. 

Επιπλέον, οι "Ρώσοι Ιππότες" μετέχουν τακτικά στα μεγαλύτερα ρωσικά και μη, air-shows αλλά και στις στρατιωτικές παρελάσεις της Ρωσίας.

Ακολουθούν φωτογραφίες της ομάδας από το ρωσικό υπουργείο άμυνας.



















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail