Αυτοί που έστειλαν ανθρώπους σε θαλάμους αερίων εμπνεύστηκαν από τους γενοκτόνους του Κεμάλ

Στα μάτια του Χίτλερ ο Χριστιανισμός ήταν η θρησκεία των σκλάβων, απεχθανόταν την ηθική διδασκαλία της. Δήλωνε ότι ήταν επανάσταση ενάντια στο φυσικό νόμο της διαλογής μέσα από μάχη και της επιβίωσης του ικανότερου.

Αυτά έγραψε για τον Αδόλφο Χίτλερ ο ειδικός πάνω στο θέμα Alan Bulock. Την ίδια στιγμή ο Χίτλερ θαύμαζε τον Κεμάλ ενώ τον χαρακτήρισε ως το λαμπρό του άστρο. Το πραξικόπημα της μπυραρίας του Χίτλερ το 1923 ήταν εμπνευσμένο σε μεγάλο μέρος από την κυβέρνηση της Αγκύρας του Κεμάλ!

Την επόμενη φορά που κάποιος θα πει ότι ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια ανθρώπους σε θαλάμους αερίων, θα ήταν καλό να θυμηθούν ότι αυτοί που το έκαναν, εμπνευστήκαν από ανατολίτες γενοκτόνους που μισούσαν τον Χριστιανισμό. Δεν είναι ότι οι εθνομηδενιστές βρίσκουν δικαιολογίες ή θαυμάζουν τον Κεμάλ και τους ισλαμιστές, αλλά πως μισούν τους γηγενείς λαούς οι οποίοι παλεύουν για τη γη τους.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail