Η υπ. πρόεδρος των Σκοπίων κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο των...«Μακεδόνων του Αιγαίου» μαζί με...εκπροσώπους τους!

Freepen.gr - Η υποψήφια για την προεδρία των Σκοπίων και υποστηριζόμενη από το VMRO-DPMNE Γκορντάνα Σιλιάνοτσκα Ντάβκοβα άφησε μερικά λουλούδια στο "Πάρκο των Γυναικών" στο μνημείο των παιδιών προσφύγων από τη «Μακεδονία του Αιγαίου» μαζί με εκπροσώπους των προσφύγων από τη «Μακεδονία του Αιγαίου» όπως αναφέρει το πρακτορείο makfax.com.mk.

"Ντρέπομαι, όλοι πρέπει να ντρεπόμαστε επειδή είναι μια από τις μεγαλύτερες και δυσκολότερες μακεδονικές τραγωδίες και οι άνθρωποι λένε σωστά ότι δεν είναι σίγουροι αν πρέπει να μιλήσουν για πρόσφυγες ή για εξορία", δήλωσε η Σιλιάνοτσκα και συνέχισε:

"Δυστυχώς, αυτή η χώρα δεν βρήκε δύναμη και έναν πιο δυνατό τρόπο να μιλήσει για την Οδύσσεια του Αιγαίου, για τους Μακεδόνες από το τμήμα του Αιγαίου, οι οποίοι σήμερα έχουν σκορπίσει σε όλο τον κόσμο και ανησυχούν και πάλι".

Διευκρίνισε ότι αυτό που ένας πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει για αυτούς είναι να τους ακούσει και να τους καταλάβει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail