Σταμάτησαν τα χειρουργεία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων στο Παίδων Πεντέλης

Άπειρες και τραγικές καταστάσεις δημιουργούντα στα Νοσοκομεία εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Σταμάτησαν τα χειρουργεία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων. Υπηρετούν 4 αναισθησιολόγοι και έμειναν μόνο δύο. Λείπουν η μία με άδεια κύησης και η Διευθύντρια με εκπαιδευτική άδεια.
Σταμάτησαν όλα τα έκτακτα και τα περισσότερα των τακτικών χειρουργείων. Επισκέφθηκαν τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ. Τους είπε ότι από 1 Απρίλη θα καλυφθούν με αναισθησιολόγος από το Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας. Πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Ακόμη να εμφανισθεί αναισθησιολόγος από το Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας.
Δείτε την απόφαση του Χειρουργικού Τομέα.


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

Το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα λειτουργεί με μόνο δύο γιατρούς. Μέχρι πρόσφατα οι αξονικές γίνονταν στον ιδιωτικό τομέα γιατί ήταν χαλασμένος ο αξονικός και τώρα που προμηθεύτηκαν καινούργιο αξονικό συνεχίζουν να γίνονται στον ιδιωτικό τομέα γιατί δεν έχουν γιατρούς.

Λόγω έλλειψης φύλαξης στα Κέντρα Υγείας κινδυνεύουν οι ζωές των γιατρών και νοσηλευτών. Πριν λίγες ημέρες άτομο προσήλθε στο Κέντρο Υγείας 1:30 το βράδυ και απαιτούσε από το προσωπικό να γράψουν στο χαρτί ότι αυτός ήθελε. Δύο αγροτικοί ιατροί και δύο νοσηλευτές έφαγαν άγριο ξύλο από το εν λόγω άτομο.

Το Κέντρο Υγείας δεν διαθέτει καθόλου φύλαξη!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail