Ε όχι Κυριάκο, δεν ήταν τυχαίο

Τα τελευταία 24ωρα κάνουν το γύρο του διαδικτύου οι απόψεις του υπ. ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Καιρίδη σχετικά με την καταγωγή μας. Στο επίμαχο βίντεο ακούγεται να υποστηρίζει ότι είμαστε παιδιά οθωμανών και ότι αποτελούμε ως Ελληνες ένα τεχνητό έθνος σαν τους...Μακεντόνσκι.

Του Στρατή Μαζίδη

Ζούμε βέβαια σε μια εποχή όπου ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να προσδιορίζεται όπως θέλει και να διώκει όποιον θέλει. Ο εν λόγω υποψήφιος έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει αυτό που επιθυμεί. Αυτός είναι και ο πυρήνας της δημοκρατίας.

Ωστόσο ας μη γελιόμαστε. Αυτή είναι και η Νέα Δημοκρατία σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καμουφλαρισμένος σε μπλε χρώμα. Ο υγιής πατριωτισμός, η ιστορία όπως τη μάθαμε, η αγάπη για τις αξίες και τις παραδόσεις, δεν εκφράζονται πλέον από τη Νέα Δημοκρατία. Κι όχι μόνο τώρα, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ρεπούση συνώστησε τους Σμυρνιούς το 2006 επί Καραμανλή και Μαριέττας στο υπουργείο Παιδείας, καθώς επίσης πως η δική του κυβέρνηση παραμέρισε το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών του 1992 κι άρχισε να συζητά τη σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.

Εν κατακλείδι, ο κ. Μητσοτάκης φυσικά και γνωρίζει όταν επιλέγει τους συνεργάτες του (Νίκος Γεωργιάδης) και στελεχώνει τα ψηφοδέλτιά του (Δημήτρης Καιρίδης). Οι ψηφοφόροι του γνωρίζουν;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail