Έγινε η νύχτα-μέρα το βράδυ στη Συρία - Μπαράζ ρουκετών από το Συριακό Στρατό προς τους φίλους της Τουρκίας

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) ξεκίνησε μια βαριά επίθεση στο νότιο Ιντλίμπ, στο νοτιοδυτικό Χαλέπι και στη βόρεια Χάμα χθες το βράδυ.

Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα πυραύλων εδάφους και ρουκετών, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας ξεκίνησε την επίθεσή του προς τις θέσεις του Jaysh Al-Izza κοντά στην τουρκική θέση παρατήρησης στο Morek.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός αντέδρασε στις πρόσφατες επιθέσεις των τρομοκρατών στη νοτιοδυτική πόλη του Χαλ Αλ-Ασσάλ και του Χαν Σεϊχούν.

Αυτό οδήγησε σε έντονη ανταπόκριση από την Hay'at Tahrir Al-Sham, η οποία εκτόξευσε επίσης έναν αριθμό βλημάτων προς τις θέσεις της κυβέρνησης στη βόρεια ύπαιθρο της Χάμα.

Ωστόσο, μια πηγή από τον Συριακό Αραβικό Στρατό είπε στον Al-Masdar ότι η πιθανότητα μειωμένων εχθροπραξιών στη βορειοδυτική Συρία είναι πολύ περιορισμένη επειδή η ανώτατη διοίκησηπιστεύει ότι η Hay'at Tahrir Al-Sham και οι σύμμαχοί της επιδιώκουν να επεκταθούν.

Εντούτοις η επιστροφή της ρωσικής αεροπορίας στην περιοχή καθώς επίσης η πρόσφατη εκτόξευση πυραύλων κρουζ από το ρωσικό στόλο προδιαθέτει και το αποτέλεσμα της μάχης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail