Τους πέτυχαν δύο φορές σε ένα 24ωρο να προσπαθούν να ξεγλυστρήσουν στη ζούλα και τους λιάνισαν όλους

Freepen.gr - Μια μεγάλη ομάδα τρομοκρατών του ISIS τρομοκρατών εγκατέλειψε την περιοχή στο όρος Baghouz του ανατολικού Deir Ezzor το βράδυ της Μ. Δευτέρας και διέσχισε τον ποταμό Ευφράτη για να φτάσει στις περιοχές του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Οι ισλαμιστές προσπάθησαν να αποφύγουν τα στρατεύματα του Συριακού Στρατού στο Al-Sayyal, ώστε να φτάσουν στους συντρόφους τους που είναι διάσπαρτοι στην έρημο Badiya Al-Sham του δυτικού Deir Ezzor.

Ωστόσο, οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους εντοπίστηκαν τελικά από ανιχνευτές συριακού στρατού με αποτέλεσμα σφοδρή μάχη στην πόλη Al-Sayyal.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός ήταν σε θέση να πάρει το πάνω χέρι στη συμπλοκή σκοτώνοντας και τραυματίζοντας σχεδόν όλους τους τρομοκράτες χθες το βράδυ.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά τις τελευταίες 24 ώρες που η τρομοκρατική ομάδα προσπάθησε να ξεφύγει από την κοιλάδα του ποταμού Ευφράτη με προορισμό Badiya Al-Sham.

Αντίστοιχη απόπειρα έγινε την Κυριακή των Βαΐων με τους τρομοκράτες να έχουν την ίδια κατάληξη.

Το ISIS διεξάγει αυτές τις προσπάθειες διαφυγής τη νύχτα για να βελτιώσει τις πιθανότητές του να μην εντοπιστούν οι τρομοκράτες ούτε από τον Συριακό Αραβικό Στρατό και τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail