Έξαλλη κάτοικος από το Μάτι στο "Καλημέρα Ελλάδα": Δεν μπορώ τη μαλ@κία του κάθε δημοσιογράφου. Αντε γ@μ….» (Video)

Freepen.gr - Εκτός εαυτού βγήκε μια κάτοικος από το Μάτι, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε πως η άναρχη δόμηση ήταν η κύρια αιτία που χάθηκαν τόσες ζωές στη φονική φωτιά του περασμένου Ιουλίου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνδέθηκε ξανά μαζί της κι εκείνη είπε οργισμένη με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας:

«Ο κ. Χατζηνικόλας είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να δείχνουν στεναχωρημένοι, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει. Ζητώ συγγνώμη που συμμετείχα σε μία συζήτηση που κατέληξε στο σχόλιο του κ. Χατζηνικόλα και του κάθε κ. Χατζηνικόλα. Σεβαστείτε τουλάχιστον για λίγες ημέρες ακόμη, δείξτε τον απαραίτητο σεβασμό στους ανθρώπους που κλαίνε τους ανθρώπους τους, που περιμέναν το πόρισμα με αγωνία για να δουν που θα στρέψουν τα βέλη τους. Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια, τέτοια μέρα. Λυπάμαι πάρα πολύ που συμμετείχα και ξαναζητάω συγγνώμη από τους συγγενείς των ανθρώπων.

Νιώθουμε μεγαλύτερη ευθύνη εμείς οι κάτοικοι από τον κάθε θεσμοθετημένο φορέα. Ήτανε όλοι απόντες, αναλαβάμε μόνοι μας το ρόλο να σώσουμε τον κόσμο, να μεταφέρουμε ανθρώπους, να κλείσουμε τους δρόμους. Δε μιλάμε αλλά εντάξει, νισάφι! Δεν μπορώ να ακούω και την κάθε μαλ@κία του κάθε δημοσιογράφου!»

Εκεί παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης ρωτώντας το δημοσιογράφο αν θέλει να απαντήσει αλλά η κάτοικος συνέχισε:

«Όχι να μην απαντήσει, δε με ενδιαφέρει να απαντήσει. Να μου απαντήσει τι; Ο Βουτζάς είναι άναρχη δόμηση; Ο Βουτζάς είναι εντός σχεδίου. Από κει δε μου ήρθε η φωτιά; Έξω από τα σπίτια τους δέκα μέτρα, οι περισσότεροι είναι νεκροί έξω από τα σπίτια τους γιατί δεν ακούστηκε μια σειρήνα, δεν ακούστηκε ένα περιπολικό. Εγώ έκλεισα το δρόμο που σταμάτησα τα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν από τη Μάκρη να μπουν μέσα στο Μάτι, εγώ! Εγώ έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα! Το καταλαβαίνετε; Δεν πήρα τα παιδιά μου να φύγω. Αδειάζαμε πολυκατοικίες. Παίρναμε τους νεκρούς με τα χέρια και τους πηγαίναμε στα ασθενοφόρα. Εμείς κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε!

Τι να την κάνω εγώ την απάντησει του κ. Χατζηνικόλα;

Να μη σας πω που να τη βάλει την απάντησή του ο κ. Χατζηνικόλας! 

Και συμπλήρωσε βγάζοντας το ακουστικό: 
 
Άντε γαμ…!»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail