TCG ANADOLU - Πλησιάζει η ώρα της επόμενης τουρκικής ναυαρχίδας

Freepen.gr - Ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά ναυπηγικά έργα της Τουρκίας, αυτό της κατασκευής του πρώτου πολλαπλών ρόλων αμφίβιου και ελαφρού αεροπλανοφόρου πλοίου, πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του, αναφέρει το savunmasanayist.com.

Η βασική κατασκευή του πλοίου, του TCG ANADOLU έχει ολοκληρωθεί και πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη οι υπόλοιπες εργασίες ενώ έχει εγκατασταθεί η ράμπα Sky-Jump. 

Το TCG ANADOLU θα παραδοθεί στο τουρκικό ναυτικό το 2020 και θα είναι η ναυαρχίδα του τουρκικού ναυτικού. Το TCG ANADOLU θα μπορεί να μεταφέρει ελικόπτερα γενικού σκοπού, ελικόπτερα επίθεσης, UAV και F-35B.


Η κατασκευή του ANADOLU άρχισε στις 30 Απριλίου 2016 στο Sedef Shipyard. Προβλέπεται ότι θα τεθεί σε λειτουργία στο τουρκικό ναυτικό το 2020. Η ναυπήγηση του δεύτερου ελαφρού αεροπλανοφόρου LHD TRAKYA θα ξεκινήσει στο εγγύς μέλλον.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail