Ο Κασιδιάρης φώναζε έξω από το γραφείο του Βούτση στον Ντιμιτρόφ: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική θέλω να μ’ακούει ο Σκοπιανός»

Φραστικό επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από την αίθουσα της συνάντησης του Νικόλα Ντιμιτρόφ με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης ζητούσε να εισέλθει στο χώρο αλλά δεν τον άφηνε η φρουρά. 

Στη συνέχεια άρχισε να λέει δυνάτα στα ελληνικά και στα αγγλικά «η Μακεδονία είναι ελληνική» και απευθυνόμενος στον αστυνομικό του είπε "εγώ θέλω να είμαι εδώ και να φωνάζω η Μακεδονία είναι ελληνική, υπάρχει πρόβλημα;» με τον τελευταίο να απαντά "βεβαίως".

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απορούσε γιατί έγιναν όλα αυτά για τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ και διαμαρτυρήθηκε για ποιο λόγο δεν είχαν ενημερωθεί τα κόμματα.
 Η συνέχεια στο βίντεο:



Σχετικό δημοσίευμα ανέβασε και η σκοπιανή expres.mk μαζί με το βίντεο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail