Η γυναίκα που πνιγόταν στους καπνούς στο μπαλκόνι της Marfin απαντά στον Κυρίτση: Οι συνάδελφοι δεν σκοτώθηκαν σε τροχαίο αλλά από μολότοφ

Η γυναίκα που είδαμε όλοι στο μπαλκόνι της τράπεζας της Μarfin το Μάιο του 2010 απαντά στο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Κυρίτση  ο οποίος δήλωσε ότι δε θυμάται να σκοτώθηκε κανείς από ρίψη μολότοφ.

«Δεν το έχει ξεπεράσει κανείς από εμάς. Τρία σπίτια έκλεισαν. Τρία θύματα, με την Αγγελικούλα να είναι στον 4ο μήνα. Είναι κυνικό και προσβλητικό στην μνήμη των νεκρών μας. Με θίγει, με πληγώνει, με πονάει είναι πολύ άσχημο αυτό που άκουσα. Δεν το περίμενα», είπε η κ. Μαρία Καραγιάννη μιλώντας στον AΝΤ1.

«Ήμουν μέσα στην Marfin όταν καιγόταν. ίναι ανεπίτρεπτο αν ξέχασε ο κ. Κυρίτσης τι έγινε τότε. Με θίγει και με προσβάλλει αυτό που άκουσα» αναφέρει η κ. Καραγιάννη και συνεχίζει: 

«Ήμουν στο υπόγειο και έπεφταν βόμβες μολότοφ. Η κατάσταση ήταν απελπιστική. Σκεφτόμουν θα ζήσω να δω τα παιδιά μου; Μας έπνιξε ο καπνός, κοβόταν η αναπνοή μας. Κλαίγαμε».

«Μας έριχναν βόμβες μολότοφ και οι συνάδελφοί μου τους εκλιπαρούσαν. Τους έλεγαν: “μην τις ρίχνετε, είμαστε άνθρωποι μέσα”. Φορούσαν κουκούλα, οπότε, λόγω αμφιβολιών απαλλάχθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες. Εμάς αυτό που μας συγκλονίζει ότι ξεχάστηκε από όλους. Δεν πέθαναν από τροχαίο, ούτε από ανίατη αρρώστια οι νεκροί της Marfin. Ξύπνησαν το πρωί να πάνε στην δουλειά τους. Εργαζόμενοι άνθρωποι. Δουλεύαμε πολύ σκληρά έως και 12-13 ώρες την ημέρα» συνεχίζει να διηγείται η κ. Καραγιάννη και καταλήγει:

«Αυτό που με συγκλονίζει ότι ακούγονται τέτοια λόγια από χείλη πολιτικού προσώπου. Είναι πολύ κυνικό».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail